Comparative Analysis of LC-ESI-IM-qToF-MS and FT-NIR Spectroscopy Approaches for the Authentication of Organic and Conventional Eggs
H. Lösel, J. Brockelt, F. Gärber, J. Teipel, T. Kuballa, S. Seifert, M. Fischer
Metabolites 13, 882 (2023)
Rapid Determination of the Shell Content in Cocoa Products using FT-NIR Spectroscopy and Chemometrics
A. Drees, J. Brockelt, L. Cvancar, M. Fischer
Talanta 256, 124310 (2023)
Bestimmung des Kakaoschalenanteils in Kakaopulver mittels Fourier-Transformation Nahinfrarotspektroskopie (FT-NIRS)
A. Drees, L. Cvancar, J. Brockelt, M. Fischer
Lebensmittelchemie 76 (S1) 55-55 (2022)
Bestimmung des Kakaoschalenanteils in Kakaopulver mittels Fourier-Transformation Nahinfrarotspektroskopie (FT-NIRS)
A. Drees, J. Brockelt, L. Cvancar, M. Fischer
Lebensmittelchemie 76 (S1) 62-62 (2022)